Всички знаем колко важно е да поддържаме черния си дроб в оптимално

...
Всички знаем колко важно е да поддържаме черния си дроб в оптимално
Коментари Харесай

Стафидена вода = турбо метла за черния дроб. За 2 дни пречиства от токсини, мазнини и си като нов:

Всички знаем какъв брой значимо е да поддържаме черния си дроб в оптимално положение – точно там се натрупат токсините, които одобряваме с храната, както и някои недотам потребни субстанции, съдържащи се в медикаментите. Затова постоянно би трябвало да се грижим за този жизненоважен орган и да го пречистваме вярно.

Днес имаме за вас мощна домашна примес за детоксикация , която почиства и възстановява функционалността на черния дроб , а първите резултати са видими само след 2 дни приложимост.  стафидена вода

Черният дроб е най-големият корав орган в организма, ситуиран в горната част на корема от дясната страна. Черният дроб има доста значими и комплицирани функционалности, в това число за производството на протеини, за синтезиране, запазване и преправка на мазнини, в това число мастни киселини и холестерол; асимилира и съхранява въглехидрати; отстранява посредством метаболизма потенциално нездравословни биохимични артикули, създавани от организма.

Има доста разнообразни болести, които могат да навредят на черния дроб, като хепатит А, В и С, цироза на черния дроб и всички типове медикаменти и хапчета, които унищожават черния дроб. Заболяванията вследствие омазняването на черния дроб са най-често срещаният проблем. Днес ще ви покажем най-добрия и ефективен начин, който ще направи цялостна детоксикация на черния ви дроб единствено за 2 дни – а именно стафидена вода сутрин на гладно.

 запарка от стафиди за черния дроб

Приготвяне на напитката за детоксикация :

Първо, би трябвало да купите качествени черни стафиди и да ги поставите в тиган. Залейте от горната страна с вода – количеството вода би трябвало да бъде 3 пъти повече от стафидите. Сега би трябвало да сварите стафидите в продължение на 2 минути в същото количество вода и да оставете сместа да почине за 24 часа.

Очистващата отвара от стафиди се приема сутрин, на празен корем. Можете да я пиете студена, топла или гореща, няма значение по какъв начин я предпочитате. След 2 дни ще забележите първите дейности от тази домашна напитка. Пие се най-малко седмица.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР